Maris Life

Maris Life, voor volledig verzorgde eenoudervakanties

Marislife, de leukste en meeste betaalbare eenoudervakanties

Op zoek naar een volledig verzorgde én betaalbare eenoudervakantie?

Maris Life biedt volledig verzorgde eenoudervakanties aan in onder andere Nederland,  Costa del Sol (Spanje), Kreta ( Griekenland ), Algarve ( Portugal), Cyprus en Curacao. De meeste van deze super gezellige eenoudervakanties hebben een duur van 8 dagen. Maar je kunt bij Maris Life ook een 5 daagse stedentrip in Amsterdam boeken. Maris Life biedt niet alleen compleet verzorgde reizen aan, de eenoudervakanties zijn ook nog eens zéér betaalbaar. Met een ruim aanbod in Nederland.

Maris Life is met name goed thuis in goedkope 1 ouder strandvakanties en complete kampeervakanties. Altijd met een aantrekkelijk recreatieprogramma voor kinderen en ouders. Ontdek nu welke 1 ouder vakantie van Maris Life jou het meeste aanspreekt en boek vandaag nog een super gezellige eenoudervakantie met je kind(eren). Je zult ontdekken dat een eenoudervakantie van Maris Life méér dan gezellig is.


Een echte eenouder specialist
Maris Life is de enige reisorganisatie die helemaal is ingericht op eenoudervakanties.  En dat merk je aan alles. Niet alleen zijn de vakantiebestemmingen persoonlijk door de mensen van Maris Life uitgezocht, de accommodaties zijn kindvriendelijk en van alle gemakken voorzien. De reisleiding van Maris Life is meer dan betrokken. Zo staat de reisleiding van Maris Life 24 uur per dag klaar voor jou en je kinderen, worden er leuke activiteiten georganiseerd die zeer divers zijn. Van speurtochten en puzzeltochten tot safari's met een jeep. Daarnaast wordt er op alle manieren praktische hulp geboden, ook als er onverhoopt medische zorg nodig is. Kortom, Maris Life is een echter eenouder vakantie specialist met passie en betrokkenheid. Dat vertaalt zich in ontzettend leuke en goed verzorgde eenoudervakanties. Eenoudervakanties in onder andere Nederland, Spanje, Griekenland en Portugal. Kindvriendelijke vakantiebestemmingen met gelijkgestemde ouders. 


Ukkie vakanties bij Maris Life

Maris Life biedt eenoudervakanties aan voor alleenstaande ouders met kinderen tot 4 jaar. Deze noemt men de Ukkies eenoudervakanties. Je boekt dan een ukkie vakantie buiten de schoolvakanties. De prijzen van de ukkie vakanties zijn dan ook extra aantrekkelijk. Er is voor de ukkies een animatieteam wat haar programma heeft afgestemd op deze kleinste vakantiegangers. En omdat de andere jonge papa's en ma'ma's ook kleine kinderen tot 4 jaar hebben, ben je onder gelijkgestemden en is de sfeer lekker relaxed. Er worden leuke activiteiten voor deze ukkies van 1, 2, 3 of 4 jaar georganiseerd. Zo komen ouders en kinderen aan hun trekken en krijg jij als jonge ouder de rust die je tijdens je vakantie nodig hebt. Kijk nu welke Ukkie eenoudervakantie reizen nog openstaan voor deelname bij Maris Life.

Kennismaking met je reisgenoten

Maris Life stelt je in de gelegenheid kennis te maken met je reisgenoten voor de vakantie begint?
Hiervoor organiseert Maris Life de zogenaamde kennismakingsevents. Hier kun je kennis maken met andere single ouders en kinderen. Zo kunnen jij en je kinderen al contacten opdoen voor de een ouder vakantie van Maris Life echt begonnen is. Meer dan voorpret dus.
Je kinderen ontmoeten hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes al voor de reis en de oudere kinderen kunnen al gegevens uitwissen. Dat vinden zeker de tiener kinderen erg leuk.
Op de website van Maris Life vind je alle informatie over de kennismakingsevents en de mogelijkheden de sfeer vooraf te proeven. Voorpret is soms net zo leuk als de vakantie zelf.