Boek hier je eenoudervakantie lastminute

Op zoek naar lastminute eenoudervakanties? Je kunt je vakantie eenoudergezin ook als last minute boeken. Meestal goedkoper. Dat houdt in dat je nog tot een week of paar dagen een 1 ouder camping, vakantiepark, verre reis of luxe eenoudervakantie kunt boeken. Uiteraard moeten er dan wel last minute 1 ouder vakanties beschikbaar zijn en moeten deze passen bij de vakantieplannen van jouw eenouder gezin.


Last minutes voor alle vakanties

In principe is het mogelijk een lastminute eenoudervakantie voor de voorjaarsvakantie ( mei vakantie ) of herfstvakantie te boeken, maat je kunt ook een alleenstaande ouder vakantie last minute voor de zomervakantie, wintersport of kerstvakantie boeken. Bij alle last minute vakanties geldt, beperkt beschikbaar en op is op.


Last minute eenoudervakantie op vakantiepark boeken

Een last minute 1 ouder vakantie met verblijf op een luxe vakantiepark met binnenzwembad is een luxe vorm van vakantie vieren. Je verblijft in een bungalow of vakantiehuis en in het park vieren veel andere eenoudergezinnen hun last minute vakantie. Er zijn diverse vakantieparken die zich gericht hebben op vakanties voor eenoudergezinnen. Zo heeft Schotsman vakantiepark in Zeeland een apart programma voor 1 ouder gezinnen en heeft Landal GreenParks ook een aantrekkelijk aanbod last minute vakantie bungalows voor alleenstaande ouders met hun kids.


vader met gezin in vakantiehuisje

Vermaak voor de kinderen

Net zoals bij een eenouder kampeer vakantie, is er op zo een 1 ouder vakantiepark een recreatie team die de kinderen op een leuke manier vermaakt.   Zo een luxe vakantie op een bungalowpark is ook geschikt als eenoudervakantie met baby, peuter of kleuter.  Vaak is er bij het zwembad ook een peuterbad of kleuterbad. Er is altijd buiten speelgelegenheid voor de kinderen en in sommige gevallen is er zelfs een indoor speeltuin.  Kortom, een last minute eenoudervakantie op een vakantiepark of bungalowpark is zeker aan te bevelen. Je kunt kiezen voor een luxe bungalowvakantie in de Belgische Ardennen, Nederland of Frankrijk. Met last minute korting natuurlijk. Een last minute Ardennen boeken, kan ook een goed idee zijn.


Last minute 1 ouder vakantie camping

Is er een last minute op een eenouder camping beschikbaar? Kamperen met je kind(eren) blijft natuurlijk ontzettend slapen. Samen met je kind op een 1 ouder camping verblijven en slapen in een luxe safaritent, wie wil dat nu niet? Het is mogelijk. Bij diverse campings in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland hebben ze voor alleenstaande ouder gezinnen aparte velden gereserveerd zodat je met andere alleenstaande ouders en kids kunt kamperen.

spelen op eenoudervakantie


Luxe eenouder vakantie last minute boeken

Maris Life ( luxe eenoudervakanties voor single ouders met kinds tot 18 jaar ). Als je als single ouder budget hebt, kun je er ook voor kiezen een meer luxe 1 ouder vakantie te boeken. Een last minute een ouder vakantie naar Spanje, Zweden, Griekenland of de Canarische Eilanden bijvoorbeeld. Je boekt je luxe vliegvakantie bijvoorbeeld via Estivant.


moeder met dochter op 1 ouder vakantie

Is er een last minute 1 ouder vakantie beschikbaar?

Of er zo een luxe last minute 1 ouder vakantie beschikbaar is, hangt af van de door jou gewenste vakantiebestemming en de periode.  In de regel kan je nog wel tot 2 weken voor vertrek een last minute eenoudergezin naar Spanje, Griekenland, Canarische Eilanden of elders in de wereld boeken.  Je bent in goed gezelschap. Duizenden andere een ouder gezinnen vinden het ook fijn om met andere single ouders en kids te genieten van een luxe vliegvakantie.  Met gelijkgestemden vakantie vieren is anders, super gezellig en geeft een goed gevoel.