Estivant

Èstivant, specialist in eenoudervakanties.


Estivant:

Estivant, grootste aanbod eenoudervakanties.

Wie een eenoudervakantie wil boeken bij een specialist met een zeer ruim aanbod 1 ouder vakanties, heeft aan Estivant, een goede reisorganisatie. Ook voor een luxe vakantie op een camping of vakantiepark met zwembad. Estivant heeft ruim 15 jaar ervaring met eenoudervakanties. Je kunt via Estivant een eenoudervakantie boeken in Italië, Turkije, Griekenland, Frankrijk, België, Duitsland, Slovenië, Oostenrijk Kroatië en Spanje. Als je in eigen land een vakantie met je kinderen wilt boeken is dat ook mogelijk. Estivant biedt ook eenoudervakanties in Nederland en België aan. Je kunt bij Estivant een luxe een ouder vakantie boeken maar ook voor een goedkope vakantie gaan. Zo kun je bijvoorbeeld als single ouder een goedkope eenouder strand vakantie boeken in Zeeland. Je verblijft in een luxe bungalowtent en het zal jou en je kinderen aan niets ontbreken. Je kunt bij Estivant een voorjaarsvakantie, zomervakantie, herstvakantie of kerstvakantie als eenoudervakantie boeken. En ook als je als alleenstaande ouder een wintersport vakantie wilt boeken, zit je bij Estivant goed. Kijk nu welke kindvriendelijke eenoudervakanties er nog open staan voor inschrijving en welke aanbiedingen Estivant heeft. Er is altijd wel een eenoudervakantie bij Estivant die goedkoper en/of als last minute wordt aangeboden.

Kinderen tot 18 jaar welkom

De eenoudervakanties van Estivant zijn zéér kindvriendelijk. Er zijn speciale activiteiten voor kinderen tot 18 jaar. Het recreatieteam van Estivant weet als geen ander hoe het is om kinderen tijdens hun vakantie leuke activiteiten aan te bieden. Zie hieronder voor de Benjamin Vakanties van Estivant. ( voor single parents met kinderen tot 4 jaar ).

Eenoudervakanties voor kinderen van 1 tot 4 jaar

Ben je een alleenstaande ouder en heb je één of meer kinderen in de leeftijd van 1 tot 4 jaar?  Boek dan een Benjaminvakantie bij Estivant. Benjaminvakanties zijn vakanties bedoeld voor alleenstaande papa's of mama's met kinderen van 1 tot 4 jaar. Omdat deze benjaminvakanties buiten het hoogseizoen om geboekt worden, wordt er een aantrekkelijke korting verleend. Benjaminvakanties zijn dus goedkopere eenoudervakanties voor single vaders en moeders met kids van 1 tot 4 jaar. Het recreatieteam van Estiavant verzorgt tijdens de benjaminweken activiteiten verzorgt welke helemaal gericht zijn op deze leeftijdsgroep. Estivant heeft in haar een ouder reisprogramma eenouder benjaminvakanties opgenomen in Nederland, Frankrijk en Kreta. Via de link hieronder krijg je meer informatie over de benjamin vakanties van Estivant.


Zie voor alle eenoudervakanties van Estivant:  Estivant.nl

Estivant, speciale vakantieprogramma voor gescheiden ouders

Ben je gescheiden, heb je één of meer kinderen en wil je samen maar toch alleen een vakantie met je kind(eren) vieren? Estivant heeft voor gescheiden ouders met kinderen die mama | papa's vakanties in het leven geroepen. Ideaal voor gescheiden ouders die nog wel met elkaar door één deur kunnen en het beste voor hun kind(eren) voor hebben. De mama| papa vakantie van Estivant zijn vakanties waarbij er een vakantie geboekt wordt met kinderen waarbij de ouders elkaar afwisselen. Stel je boekt een mama|papa vakantie voor 2 weken in Zeeland met kind dan gaat bijvoorbeeld eerst mama een weekje met het kind vakantie vieren en na een week komt papa en lost mama af. Het kind blijft dus 2 weken op dezelfde locatie en kan 2 weken met dezelfde vriendjes en vriendinnetjes spelen. En het kind ziet in deze 2 weken beide ouders, weliswaar apart maar het geeft toch eens stukje rust. Daarnaast is een dergelijke vakantie voor gescheiden ouders met kinderen goedkoper, er hoeft maar één keer een eenoudervakantie geboekt te worden, je hebt slechts één keer boekingskosten en ook minder reiskosten. Kijk nu binnen het programma van Estivant welke mama|papa vakanties voor gescheiden ouders beschikbaar zijn.

Papa | Mama vakantie van Estivant:  
Estivant.nl

Landen waar je via Estivant een eenoudervakantie kunt boeken

Estivant is de eenouder reisorganisatie met het grootste aanbod eenoudervakanties binnen Europa. Op deze eenoudervakanties van Estivant zijn alleenstaande ouders met kinderen tot 18 jaar, zéér welkom. Je kunt als alleenstaande ouder ook een fantastische wintersportvakantie met je kids bij Estivant boeken.

Overzicht eenoudervakanties van Estivant

Nederland, kampeervakantie in Zeeland
Nederland, strandvakantie Overijssel op kindvriendelijk vakantiepark
België, eenouder vakantie, verblijf in een kasteel
Frankrijk, 7 eenoudervakanties, ook luxe eenoudervakanties
Spanje, strandvakanties
Kreta of Kos strandvakanteis
Turkije, luxe vakantie , verblijf in hotel met privé zwembad, exclusief voor één ouder vakanties Estivant
Italië, 7 mogelijkheden van kampeervakantie, luxe eenoudervakantie Italië, wintersportvakantie. Unieke eenoudervakantie in Toscane.
Kroatië, kampeervakantie in Istrië
Oostenrijk, fantastische wintersport vakanties voor eenoudergezinnen
Slovenië,  actieve kampeervakantie op camping aan zwemmeer
Duitsland, kampeervakanties.Wintersportvakanties voor eenoudergezinnen van Estivant

Ben je op zoek naar een wintersport eenoudervakantie?
Estivant biedt fantastische wintersportvakanties aan voor single ouders in Oostenrijk en Italië. Tijdens deze eenouder wintersport vakanties is er ook een recreatieteam aanwezig welke je kinderen leuke activiteiten aanbiedt. Op deze single vakanties voor 1 ouder gezinnen met kids staat gezelligheid voorop. Kijk nu welke eenouder wintersportvakanties Estivant in Oostenrijk en Italië in haar reisprogramma opgenomen heeft en welke wintersportreizen er nog open staan voor alleenstaande ouders.

Wintersport vakanties van Estivant voor eenoudergezinnen: 
Estivant.nl