Wintersport vakantie met kerstmis plannen??

Met kerstmis als single ouder op wintersport vakantie?

Hier kan je een een ouder wintersport vakantie met kerst boeken.

Als je als alleenstaande ouder een actieve vakantie met je kids wil boeken, is het misschien een idee om dit jaar met kerstmis op wintersport te gaan.
De kerstvakantie in Nederland valt in 2017/2018 van 24 december tot en met 8 januari.

Kerst, de meest sfeervolle periode van het jaar.

Het leuke van het vieren van een wintersport een ouder kerstvakantie met andere een ouder gezinnen is dat je je wintersport vakantie in de meest sfeervolle periode van het jaar viert en dat je dit met gelijkgestemden mag doen.  Met andere 1 ouder gezinnen de kerst vieren en tegelijkertijd genieten van een skivakantie, sneeuw, lekker eten en drinken, het kan haast niet leuker.

Een bijkomend voordeel van het boeken van een 1 ouder wintersport vakantie met kerstmis en oud en nieuw is dat de kinderen het ook fantastisch zullen vinden.
Ze ontmoeten nieuwe vrienden en vriendinnen en zich prima vermaken.  Dan heb je als single ouder lekker eens voldoende tijd voor jezelf.

Kinderen tot 18 jaar zijn welkom.

Je kunt een 1 ouder kerstvakantie boeken voor 7 of 8 dagen of 14 dagen genieten van sneeuw en skiplezier. Vaak is er een kinderkorting en bestaat er voor de kinderen of jezelf de mogelijkheid om skiles te nemen.
Je kunt een een ouder wintersport kerstvakantie boeken in Oostenrijk, Frankrijk, Italië of een ander wintersport land.  Op alle vakanties en reizen voor alleenstaande ouders zijn kinderen tot 18 jaar welkom!