Weekendje weg naar naar Duinrell, Wassenaar

Attractiepark Duinrell, ook leuk voor eenoudergezinnen.

Als je op zoek bent naar het leukste attractiepark van Nederland, kom je wellicht bij attractiepark Duinrell in Wassenaar uit. Hier vind je niet alleen het beroemde Tikibad met glijbanen en kids waterpark maar ook een vakantiepark waar je een bungalow kunt huren of kunt kamperen.

Veel ouders met kinderen boeken hier een weekendje weg.

Het is één van de meest populaire attractieparken van Nederland en ideaal voor een weekendje weg. Hierbij is dit park ook zéér geschikt om er als eenoudergezin te overnachten. Lees meer…

Kindvriendelijke bungalows op vakantiepark Duinrell.

Ben je een single vader of moeder en heb je nog kleine kinderen?? Een aantal bungalows op Duinrell zijn extra kindvriendelijk ingericht. Zo hebben de zogenaamde Duinbungalows een kinderbed en is een kinderstoel of campingbedje bij te huren. Daarnaast hebben deze type bungalows een omheinde terras en zijn ze absoluut veilig voor kinderen. Hier vind je meer vakantiehuisjes voor weekend met kinderen.

Restaurants op Duinrell te Wassenaar.

Zeker als je als eenoudergezin er een weekendje tussen uit gaat, wil je niet koken. wat dat betreft zit het op Duinrell wel goed want je vindt er niet alleen een pannenkoekenrestaurant, maar ook een La Place Restaurant. Daar kan je goedkoop en lekker met je kinderen eten tijdens je weekendje Wassenaar.