Weekendje weg Efteling

Weekendje Efteling, ook prima als single ouder te doen.

De Efteling spreekt bij jong en oud tot de verbeelding. Ieder gezin moet eens de Efteling bezocht hebben. gelukkig is het nu ook voor eenoudergezinnen mogelijk een weekendje Efteling te boeken, je kunt er namelijk ook een vakantiehuisje huren en een weekend lang genieten van alles wat avonturenpark De Efteling te bieden heeft. Lees hier mee over een weekendje Efteling

Vakantiehuisje bij de Efteling huren.

Op slechts 5 minuten lopen van de Efteling vind je een vakantiepark waar je met je kids een vakantiehuisje kunt huren. Ook ideaal voor een weekendje Efteling. Als je een huisje op het park boekt, heb je met je kinderen gratis toegang tot de Efteling. Zo bespaar je een hoop geld en geeft je je kinderen het weekend van je leven. Je kunt voordelig uit eten in het restaurant of snackbar maar ook zelf koken. Lijkt je dat niet ideaal??

moeder met dochter in het bos

De Efteling en openbaar vervoer.

Het je geen eigen auto?? geen nood. De Efteling is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Raadpleeg de reisplanner van de NS als je met de trein wilt reizen. Je kunt ook met de bus dicht bij de Efteling komen. Dit is het adres: Europalaan 1, Kaatsheuvel.