Huisje met hottub

Een huisje met hottub huren.

Als je een alleenstaande mama of papa bent en op zoek gaat naar de mogelijkheden een een ouder vakantie in te vullen, loop je al snel tegen de beperkingen aan welke de coronacrisis met zich mee brengt. Vooralsnog lijkt deelname aan een georganiseerde 1 ouder vakantie uitgesloten.

Maar je wilt toch op vakantie gaan met je kind. Onze tip, boek een huisje met hottub op een vakantiepark met zwembad en speeltuin of huur een particulier huisjes met hottub. Eerder schreven we over de mogelijkheden een 1 ouder vakantie bij Landal GreenParks te boeken.


vader met gezin in vakantiehuisje

Waarom een huisje met hottub op een vakantiepark huren?

Als je met je kind op vakantie gaat, wil deze spelen met andere kinderen. En waar vakantieparken met zwembad en speeltuin zijn, zijn ook kinderen. Tegelijkertijd, als alleenstaande ouder heb jij ook behoefte aan een relax moment tijdens je vakantie. En een huisje met hottub of sauna is dan ideaal. Je kunt dan op ieder moment van de dag gebruik maken van wellness en als het vakantiepark een recreatie team heeft met een dagprogramma, kan je dagelijks je relax momentje nemen. Het is als single moeder of vader gewoon genieten in een wellnes huisje. Zo een wellness huisje kan overigens ook een huisje met jacuzzi, whirlpool of bruisbad zijn.


Wanneer je huisje met hottub op vakantiepark reserveren?

Wellness huisjes op kindvriendelijke vakantieparken zijn beperkt beschikbaar. Als je voor de zomervakantie 2021 een huisje met sauna of hottub op een vakantiepark met overdekt zwembad en speeltuin wilt huren, kan je dat het beste voor de maand april doen. Je hebt dan de grootste kans te slagen.