Goedkopere autoverzekering vinden

Geld besparen om vaker op vakantie te kunnen gaan.

Als alleenstaande ouder wil je misschien wel meer dan één keer per jaar op vakantie.  Maar een eenoudervakantie is best wel duur en het is niet voor iedereen weggelegd om meer dan 1 keer per jaar me je kid(s) op vakantie te gaan. Onderstaande bespaartips helpen je eenvoudig geld te besparen.  We beginnen met het besparen op je autoverzekering.

Goedkopere autoverzekering vinden.

De meest mensen die een autoverzekering hebben, blijven jaren achtereen bij dezelfde verzekeraar verzekerd.  Dat kan betekenen dat je jaar in jaar uit teveel premie voor je autoverzekering bespaart en door de tarieven van de autoverzekeraars met elkaar te vergelijken, wel tot 40 % op jouw autoverzekering kunt besparen. Of je nu een vrouw of man bent, een nieuwe auto hebt of eentje van  15 jaar oud, iedereen kan door met een autopremie vergelijkingsmodule, snel zien bij welke verzekeringsmaatschappijen je op je premie kunt besparen.

Hier kun je een goedkopere autoverzekering vinden.

Op je reisverzekeringen besparen.

Een andere belangijke verzekering waar je op kunt besparen is je reisverzekering. Als je vaker dan 2 keer per jaar op 1 ouder vakantie gaat of een weekendje weg, kan een doorlopende reisverzekering veel voordeliger zijn dan telkens een “losse”  reisverzekering af te sluiten.  Je kunt bij een aantal reisverzekeringen ook een soort vakantie autoverzekering afsluiten.

Op je energie rekening besparen.

Misschien kan je het meeste besparen op je energie rekening.  Nog meer zelfs dan op de premie van je autoverzekering. Door energiebesparende maatregelen te nemen en een energie leverancier te zoeken die lagere tarieven hanteert dan je huidige energieleverancier kan je al snel een paar honderd euro of meer besparen.