Goedkope een ouder vakantie op de Veluwe, Nederland.

De Veluwe, leukste plek voor een een ouder vakantie binnen Nederland.

Wie een leuke en goedkope eenoudervakantie binnen Nederland zoekt, moet zeker eens kijken naar de een ouder kampeervakantie van Maris Life op de Veluwe.

estivant eenoudervakanties

In samenwerking met camping De Boshoek op de Veluwe biedt Maris Life een leuke en betaalbare kampeervakantie op de Veluwe aan. Op een speciaal 1 ouder kampeerveld kan je samen met je kids genieten van het samenzijn met andere 1 ouder gezinnen, een gezellig kampvuur in de avond en gebruik maken van de faciliteiten van camping de Boshoek in Voorthuizen.

Wat zijn de faciliteiten van deze 1 ouder camping op de Veluwe?

Camping de Boshoek is een kindvriendelijke camping en dat merk je ook de de faciliteiten. Het is een camping met binnen- en buitenzwembad, er is een ponyclub zodat je kunt paard rijden en je kunt er heerlijk eten. En natuurlijk zijn er goede douches, is er in de zomer veel te doen en ontmoet je er veel andere ouders en kids. Alleenstaande ouder gezinnen zullen zich op deze camping op de Veluwe goed thuis voelen. Er is een mix van eenouder gezinnen en andere kampeerders.

landal eenouder banner

samen met dochter in de natuur


Je kunt op deze 1 ouder camping op de Veluwe ook kamperen in je eigen tent.

Ben je op zoek naar een super goedkope een ouder vakantie?? Neem dan je eigen tent mee en betaal alleen voor de staanplaats en de faciliteiten. Het is mogelijk bij deze 1 ouder kampeervakantie die georganiseerd wordt door Maris Life. Voor minder dan 200 euro kan jij deze zomer al genieten van een heerlijke en goedkope 1 ouder kampeer vakantie op camping de Boshoek op de Veluwe.

ontspannen in het gras

TUI Eenoudervakanties banner