Eenoudervakantie Oostenrijk Maris Life

Eenoudervakantie van Maris Life in Karinthië, Oostenrijk.

Geen zin in een strandvakantie voor 1 oudergezinnen in Spanje, Italië of Portugal? Wil je eens wat anders dan een eenoudervakantie in de Ardennen?


Bij Maris Life, de specialist in andere en avontuurlijke eenoudervakanties, kan je nu een eenouder gezinsvakantie voor de zomer van 2018 boeken. Je verblijft op een camping in de mooie bergen van Karinthië en kunt in het meer zwemmen welke op ongeveer 15 minuten lopen afstand van deze gezinscamping in Oostenrijk ligt. Deze 1 ouder vakantie in de bergen van Oostenrijk biedt mogelijkheden tot activiteiten zoals mountainbiken, rodelen of rotsklimmen. Een typische eenoudervakantie Oostenrijk voor single ouders met kinderen in de leeftijd van ongeveer 10 tot 18 jaar. Hier vind je alle info over deze eenoudervakantie Oostenrijk.


Eigen tent of huurtent.

Je kunt deze eenoudervakantie Oostenrijk goedkoper maken door je eigen tent mee te nemen maar ook een ruime tent huren. ’s avonds met andere eenoudergezinnen aan het kampvuur zitten, biedt iedereen de mogelijkheid nieuwe vrienden te maken en wie weet hou je er als single mama of papa wel een leuke date of relatie aan over. Een eenoudervakantie Oostenrijk, Maris Life zorgt dat je het aan niets zult ontbreken.