Een ouder vakantie op Landal GreenParks

Vier je eenouder vakantie op een Landal Greenpark!

Zie hier de Landal een ouder vakanties.

Wie een single vader of moeder is en een leuke 1 ouder vakantie zoekt, kan nu zijn plezier niet op! Het is nu mogelijk een eenouder vakantie te boeken op een Landal GreenParks in Limburg. Het betreft een 4 sterren bungalowpark met speeltuin, zwembad en restaurant en op dit park is een gedeelte gereserveerd voor 1 ouder gezinnen.


Het is bedoeld voor single ouders en kinderen van 4 tot en met 13 jaar. Je verblijft in een luxe 4 sterren bungalow met optimale privacy en comfort. De reisleiding is nabij en er worden dagelijks leuke activiteiten voor de kids van alle eenoudergezinnen georganiseerd. Dit is voor zover wij weten de eerste keer dat een grote vakantiepark keten eenoudervakanties organiseert. Je kunt, indien beschikbaar, deze luxe eenoudervakantie last minute boeken. Kijk hier naar meer eenouder last minute mogelijkheden


eenouder zomervakantie

Nieuwe trend eenoudervakanties?

Er zijn tienduizenden eenoudergezinnen in Nederland en België en tot nu toe werden er door de grote vakantiepark ketens geen 1 ouder vakanties georganiseerd. Door de samenwerking tussen Cirkel Vakanties en Landal GreenParks komt daar misschien wel verandering in en gaan grote vakantiepark ketens zoals Center Parcs en Roompot Vakantieparken volgen. Het is tenslotte ontzettend leuk om tijdens je vakantie contact te hebben met andere 1 ouder gezinnen. Houd de ontwikkelingen via deze blog eenoudervakanties in de gaten.