De Vakantieboerderij

Je een ouder vakantie vieren op een vakantieboerderij

Je vakantie met de kids in een vakantieboerderij vieren.

Dat is echt leuk, een vakantieboerderij

Ben je een alleenstaande moeder of vader en op zoek naar een leuk vakantieadres? Kijk dan eens naar de mogelijkheden om een vakantieboerderij af te huren. Bijvoorbeeld een recreatie boerderij voor 4 personen. Zeker als de kinderen nog klein zijn en je in de stad woont is een een oudere vakantie op de vakantieboerderij aan te bevelen. We vertellen hier waarom.

peuter op vakantieboerderij


De vakantieboerderij, voor plezier en educatie.

Het is natuurlijk ontzettend leuk, een zorgeloze 1 ouder vakantie waar plezier maken voorop staat. Daar is helemaal niets mis mee. Maar stel je nu eens voor dat je een een ouder vakantie kunt boeken waarbij plezier en educatie hand in hand gaan. Waar de kinderen in aanraking komen met levende dieren zoals varkens, koeien, schapen, kitten en geiten. Waarbij ze misschien wel mogen helpen met hokken schoonmaken en het voeren van de dieren. Zou dat geen leuke 1 ouder vakantie zijn? Dan moet je wel een 1 ouder vakantie Nederland boeken bij een vakantieboerderij Nederlandmet levende dieren. In Drenthe, Friesland of Overijssel bijvoorbeeld.

vakantieboerderij minitractor

Een vakantie op de vakantieboerderij hoeft niet duur te zijn.

Met wat geluk kun je een vakantieboerderij Nederland boeken en toch goedkoop op vakantie gaan als 1 ouder gezin. Een verblijf in een vakantieboerderij is een relatief goedkope manier om met de kids op vakantie te gaan. Niet zo goedkoop als kamperen bij de boer maar wel alleszins betaalbaar. En wie weet is de boer ruimhartig en krijg je tijden je verblijf op de boerderij gratis eieren en melk. De kids zullen volledig kunnen beamen, dit was de leukst knuffel vakantie met dieren ooit. En vanaf nu weten ze ook waar de melk en eieren vandaan komen. Niet uit de automaat of supermarkt maar van de koe en de kip!