Betere weerstand bij kinderen, Echinaforce Forte

Hoe kinderen een betere weerstand kunnen krijgen.

Het is belangrijk dat kinderen een goede weerstand krijgen. Als kinderen veel buiten spelen, zal de weerstand normaal gesproken beter zijn dat als kinderen in hun vrije tijd binnen hangen en voor de tv zitten of spelletjes op de pc doen. Er zijn echter meer manieren om de weerstand bij kinderen te verhogen, één daarvan is het gebruik van Echinaforce Forte. Dit weerstandsproduct van A Vogel is er voor kinderen en volwassenen. Echinaforce Forte helpt niet alleen bij griep en verkoudheid bij kinderen maar ook bij volwassenen.

Wat is echinaforce forte dan en waarop berust de werking?

Echinaforce bevat bestanddelen van de plant Echinacea Purpurea, ook wel Rode Zonnehoed genoemd. Het verhoogt de weerstand ook bij virale en bacteriële infecties en verkleint de kans dat je kinderen snel grieperig worden. Er bestaan meer geneeskrachtige planten met bewezen werking De plant die het afweersysteem echt versterkt is de Rode Zonnehoed. Je kunt deze zien in de tuinen van A Vogel in ’t Harde. Hier vind je alles over een bezoek aan de A Vogel tuinen.


Echinaforce Forte met vitamine C voor kinderen.

Voor extra weerstand voor je kinderen is er Echinaforce Junior. Deze bevat ook nog eens extra vitamine C. Het zijn kauwtabletten en geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.  Omdat deze kauwtabletten een lekkere frambozensmaak hebben, zijn kinderen er dol op. En natuurlijk bevatten ze geen conserveringsmiddelen of andere niet natuurlijke smaakmakers.

ontspannen in het gras

Echinaforce Forte ook voor de vakantie gebruiken.

Natuurlijk wil je niet dat je kind tijdens je vakantie ziek is en al helemaal niet als je als alleenstaande ouder een vakantie hebt geboekt. Het is daarom aan te bevelen ook voor de vakantie je kind Echinaforce Junior te laten gebruiken, zeker als de herfstvakantie er aan komt en de kans op griep en verkoudheid weer groter wordt.