Blog

maandag 18 december 2017
Omega vetzuren belangrijk voor kinderen
Tags: kinderen in de groei, omega 3, onverzadigde vetzuren, 6, 9, omega 3 vetzuren
Gezonde voeding voor je kind met omega vetzuren.

Als een ouder gezin heb je met tal van zaken te maken waar je extra rekening mee moet houden. Je zorgt wellicht extra goed voor je kroost in je eentje.
Kinderen in de groei hebben behalve veel liefde ook gezonde en volwaardige voeding nodig.  Met speciale aandacht voor omega 3,6,9, vetzuren.

Wat zijn omega 3,6,9 vetzuren?

Omega vetzuren zijn ontzettend belangrijk voor het functioneren van de mens en in het bijzonder voor kinderen in de groei,. Omega vetzuren zijn onverzadigde vetzuren. Zo werken omega 3 vetzuren ontstekingsremmend en zijn goed voor het geheugen.  Een schoolgaand kind die te weinig omega 3 vetzuren binnen krijgt, kan problemen krijgen om de leerstof te volgen en lessen te onthouden. Omega 3 vetzuren zitten onder andere in lijnzaadolie, vette vis en walnoten.  
Ook de omega 6 en 9 vetzuren zijn belangrijk en uiteindelijk gaat het om de juiste verhouding omega vetzuren. Alleen dan kan een kind voldoende concentratie opbrengen, zich goed ontwikkelen, goed groeien en een evenwichting mens brengen.  Op de website omega3-6-9.nl vind je alles over essentiële vetzuren en ook waar ze in zitten en deze kunt kopen. Hier vind je tips over vetzuren.

Gezonde voeding voor kinderen bij coöuderschap.

Bij coöuderschap zorg je beide voor de kinderen. Het is zaak om ook over de voeding van de kinderen gemeenschappelijke afspraken te maken.  Als één van de ouders geen zin heeft om te koken en er alleen maar patat en pizza's gehaald worden zullen kinderen een tekort aan onverzadigde vetzuren, vitamines en mineralen kunnen krijgen met alle gevolgen van dien.  Net zoals een afspraak over eenouder vakanties moeten er tussen gescheiden ouders die een gedeelde zorg over kinderen hebben, ook een afspraak over de voeding worden gemaakt.

Geplaatst door: Webmaster op 06:33
Geen reacties
zondag 12 november 2017
MarisLife zomervakantie 2018
Tags: een ouder vakantie, Griekenland, Kos, Sicilië, zomervakantie 2018, Maris LifeEen ouder vakanties Maris Life.

De een ouder zomervakanties 2018 van MarisLife zijn nu al boekbaar. MarisLife is één van de een ouder vakantie specialisten en heeft voor de zomervakantie al diverse bestemmingend die boekbaar zijn. Het zijn 8 daagse 1 ouder reizen en de bestemmingen zijn Griekenland ( Kos ) en Sicilië ( Italië ). Je verblijft in een hotel of appartement en de prijzen zijn grotendeels all in prijzen. Griekenland en Sicilië zijn een heerlijke zomer vakantie bestemming en het zal jou en je kid(s) aan niets ontbreken. Altijd een recreatie team bij de een ouder reizen van MarisLife.

Maris Life, compleet verzorgde een ouder vakanties.

De 1 ouder gezinsvakanties van MarisLife zijn compleet verzorgde reizen. Omdat de kinderen graag vermaakt worden en mama of papa ook graag tijd voor zichzelf wil, is er bij Maris Life altijd een recreatie team actief welke de kinderen vermaakt. Hotel met zwembad. Je verblijft in zowel Kos als Sicilië in een luxe en gezellig hotel met zwembad. Het strand is niet ver. Er is van alles in de omgeving van beide 1 ouder vakantie bestemmingen te doen! Je kun deze eenoudervakanties voor de zomer 2018 nu al reserveren.

De een ouder zomervakanties 2018 van MarisLife zijn nu al boekbaar.

MarisLife is één van de een ouder vakantie specialisten en heeft voor de zomervakantie al diverse bestemmingen die boekbaar zijn.


Altijd een recreatie team bij de een ouder reizen van MarisLife.

De 1 ouder gezinsvakanties van MarisLife zijn compleet verzorgde reizen. Omdat de kinderen graag vermaakt worden en mama of papa ook graag tijd voor zichzelf wil, is er bij Maris  Life altijd een recreatie team actief welke de kinderen vermaakt.

Hotel met zwembad.

Je verblijft in zowel Kos als Sicilië in een luxe en gezellig hotel met zwembad. Het strand is niet ver. Er is van alles in de omgeving van beide 1 ouder vakantie bestemmingen te doen!
Je kun deze eenoudervakanties voor de zomer 2018 nu al reserveren.

Het zijn 8 daagse 1 ouder reizen en de bestemmingen zijn Griekenland ( Kos ) en Sicilië ( Italië ). 

Je verblijft in een hotel of appartement en de prijzen zijn grotendeels all in prijzen.  Griekenland en Sicilië zijn een heerlijke zomer vakantie bestemming en het zal jou en je kid(s) aan niets ontbreken. 
Het strand is niet ver. Er is van alles in de omgeving van beide 1 ouder vakantie bestemmingen te doen!
Je kun deze eenoudervakanties voor de zomer 2018 nu al reserveren.
Geplaatst door: Webmaster op 16:02
Geen reacties
zondag 17 september 2017
De beste datingsites voor alleenstaande papa's en mama's
Tags: alleenstaande papa's, mama's, single reizen, singlereis, datingsites
Hoe je de beste datingsite kunt vinden.

Als je een single papa of mama bent, heb je meestal een druk leven.
Naast je werk en hobby's heb je ook nog de zorg over 1 of meer kinderen. En kleine en grote kinderen hebben aandacht nodig. Veel aandacht. Als je dan behoefte hebt aan contacten en behoefte hebt aan een nieuwe levenspartner, is een datingsite een prima manier om in contact te komen met anderen. Er zijn zelfs datingsites voor single ouders.  De kans is groot dat er ook bij jou in de regio alleenstaande papa's en mama's zijn, die behoefte hebben aan contacte met andere single ouders en misschien wel op zoek zijn naar een vriend of vriendin. Maar via welke datingsites vind je die??

De beste datingsites in één overzicht.

Om het je gemakkelijk te maken, hebben we de beste datingsites in één overzicht gezet. Of je nu een vrijgezelle papa of mama van 24, 30 of 38 jaar bent, je kunt je op de meeste datingsites grais inschrijven en gratis profielen bekijken. Zo kunt je zoeken op vrijgezellen bij jou in de regio, singles met bepaalde hobby's of levensovertuiging, alleenstaanden met kleine kinderen en zelf op vegetarische of christelijke alleenstaanden.  Je kunt als het ware "filteren"welke singles veel met jou overeen komen.
En.. voor single papa's en mama's zijn er zelf speciale papa of mama datingsites.
Als je zin hebt in nieuwe contacten en misschien zelfs en nieuwe levenspartner, is het tijd om nu in actie te komen.

Single reizen voor alleenstaande ouders.

Een directe manier om in contact te komen met alleenstaande ouders en ander singles, is je in te schrijven voor een singlereis. Je kunt ook kiezen voor een single weekend, bijvoorbeeld een wandelweekend of citytrip. Het voordeel van deze singlereizen en weekenden is, dat je anderen singles ontmoet, ook single ouders en direct weet of het wel of niet klikt met een bepaald persoon. Daarnaast, wat extra levenservaring in je levens bagage is ook nooit weg.  Je bent steeds beter in staat om uit te zoeken wat je echt wilt.
Geplaatst door: Webmaster op 08:09
Geen reacties
dinsdag 22 augustus 2017
Goedkopere autoverzekering vinden
Tags: eenoudervakantie, geld besparen, goedkopere autoverzekering
Geld besparen om vaker op vakantie te kunnen gaan.

Als alleenstaande ouder wil je misschien wel meer dan één keer per jaar op vakantie.  Maar een eenoudervakantie is best wel duur en het is niet voor iedereen weggelegd om meer dan 1 keer per jaar me je kid(s) op vakantie te gaan. Onderstaande bespaartips helpen je eenvoudig geld te besparen.  We beginnen met het besparen op je autoverzekering.

Goedkopere autoverzekering vinden.

De meest mensen die een autoverzekering hebben, blijven jaren achtereen bij dezelfde verzekeraar verzekerd.  Dat kan betekenen dat je jaar in jaar uit teveel premie voor je autoverzekering bespaart en door de tarieven van de autoverzekeraars met elkaar te vergelijken, wel tot 40 % op jouw autoverzekering kunt besparen. Of je nu een vrouw of man bent, een nieuwe auto hebt of eentje van  15 jaar oud, iedereen kan door met een autopremie vergelijkingsmodule, snel zien bij welke verzekeringsmaatschappijen je op je premie kunt besparen.

Hier kun je een goedkopere autoverzekering vinden.

Op je reisverzekeringen besparen.

Een andere belangijke verzekering waar je op kunt besparen is je reisverzekering. Als je vaker dan 2 keer per jaar op 1 ouder vakantie gaat of een weekendje weg, kan een doorlopende reisverzekering veel voordeliger zijn dan telkens een "losse"  reisverzekering af te sluiten.  Je kunt bij een aantal reisverzekeringen ook een soort vakantie autoverzekering afsluiten.

Op je energie rekening besparen.

Misschien kan je het meeste besparen op je energie rekening.  Nog meer zelfs dan op de premie van je autoverzekering. Door energiebesparende maatregelen te nemen en een energie leverancier te zoeken die lagere tarieven hanteert dan je huidige energieleverancier kan je al snel een paar honderd euro of meer besparen.
Geplaatst door: Webmaster op 16:46
Geen reacties
vrijdag 4 augustus 2017
Wintersport vakantie met kerstmis plannen??
Tags: 1 ouder vakantie, oude en nieuw, wintersport voor alleenstaande ouders, wintersport vakantie kerstmis
Met kerstmis als single ouder op wintersport vakantie?

Hier kan je een een ouder wintersport vakantie met kerst boeken.

Als je als alleenstaande ouder een actieve vakantie met je kids wil boeken, is het misschien een idee om dit jaar met kerstmis op wintersport te gaan.
De kerstvakantie in Nederland valt in 2017/2018 van 24 december tot en met 8 januari.

Kerst, de meest sfeervolle periode van het jaar.

Het leuke van het vieren van een wintersport een ouder kerstvakantie met andere een ouder gezinnen is dat je je wintersport vakantie in de meest sfeervolle periode van het jaar viert en dat je dit met gelijkgestemden mag doen.  Met andere 1 ouder gezinnen de kerst vieren en tegelijkertijd genieten van een skivakantie, sneeuw, lekker eten en drinken, het kan haast niet leuker.

Een bijkomend voordeel van het boeken van een 1 ouder wintersport vakantie met kerstmis en oud en nieuw is dat de kinderen het ook fantastisch zullen vinden.
Ze ontmoeten nieuwe vrienden en vriendinnen en zich prima vermaken.  Dan heb je als single ouder lekker eens voldoende tijd voor jezelf.

Kinderen tot 18 jaar zijn welkom.

Je kunt een 1 ouder kerstvakantie boeken voor 7 of 8 dagen of 14 dagen genieten van sneeuw en skiplezier. Vaak is er een kinderkorting en bestaat er voor de kinderen of jezelf de mogelijkheid om skiles te nemen.
Je kunt een een ouder wintersport kerstvakantie boeken in Oostenrijk, Frankrijk, Italië of een ander wintersport land.  Op alle vakanties en reizen voor alleenstaande ouders zijn kinderen tot 18 jaar welkom!
Geplaatst door: Webmaster op 11:27
Geen reacties
maandag 26 juni 2017
Gezond snoepgoed voor kinderen
Tags: glutenvrij, gezonder snoepgoed
Wie als alleenstaande ouder met zijn kind op vakantie gaat, herkent het probleem.
Je wilt dat je kind een onbezorgde vakantie heeft maar tegelijktijd ook niet dat je dochter of zoon de hele vakantie op alleen pannenkoeken, patat en pizza's leeft en daarbovenop de hele vakantie ongezond snoept.

Voor ouder die op zoek zijn naar wat gezonder snoepgoed hebben we wel wat tips.
Er zijn suikervrije snoepjes en koekjes te verkrijgend die net zo lekker zijn als "gewoon snoepgoed".
Met name de suikervrije en glutenvrije snoepjes zijn heerlijk en uw kind of kinderen zullen ervan genieten.

Ook op de website vegan-shop.nl vind je veel gezonder snoelgoed, koekjes en andere versnaperingen. Tich een prettig idee dat je kind lekker kan snoepen. Dit snoepgoed is veganistisch, ook zonder gelatine.
Geplaatst door: Webmaster op 12:14
Geen reacties
maandag 1 mei 2017
1 ouder vakantie boeken met Estivant in juli 2017
Tags: Estivant, voor alleenstaande ouders, zomervakantie 2017, 1 ouder vakantie
Estivant is specialist in betaalbare 1 ouder vakanties.

Als je voor de zomervakantie 2017 nog geen vakantie hebt geboekt met je kind(eren) moet je zeker eens naar het 1 ouder vakantie programma van Estivant reizen kijken.  Ook voor een last minute 1 ouder vakantie binnen Europa.
Als je een 1 ouder vakantie wilt boeken in juli 2017 dan heb je bij Estivant voor wat betreft de juli zomer 1 ouder vakanties de volgende mogelijkheden,

Vakantie naar Turkije met verblijf in een exclusief 1 ouder hotel
1 ouder vakantie op mooie camping in Toscane ( Italië )
Actieve 1 ouder vakantie in de Ardennen
1 ouder kampeer vakantie in de unieke Ardennen
1 ouder vakantie in Kos ( Grieks Eiland ) je verblijft in een hotel vlak aan het strand en met een zwembad
actieve een ouder vakantie in Frankrijk met verblijf op een echt kasteel
1 ouder vakantie Frankrijk met verblijf in de Loire
strandvakantie voor alleenstaande ouders in Italië
actieve 1 ouder vakantie op 4 sterren camping in Slovenië
Of je nu een actieve 1 ouder vakantie wilt boeken in Frankrijk, Italië, Slovenië of de Ardennen of wilt genieten van een strandvakantie, luxe hotel met zwembad of 1 ouder vakantie aan de kust in Nederland, voor juli 2017 zijn er bij Estivant nog vele 1 ouder vakantie mogelijkheden.  Ook voor een een ouder vakantie in Nederland ( Zeeland of Eiland van Maurik, Betuwe ).

Je kunt voor de zomervakantie 2017 een 1 ouder vakantie boeken met de duur van 8, 12 of 15 dagen.
Boek snel want de leukste 1 ouder vakanties zijn het eerste volgeboekt!

Geplaatst door: Webmaster op 13:19
Geen reacties
woensdag 11 januari 2017
Een ouder vakanties van Cirkel Reizen 2017, Italië, Frankrijk, Nederland, België,
Tags: België, Frankrijk, Nederland, Een ouder vakanties Cirkel Reizen
Cirkel Reizen 1 ouder vakanties is al vele jaren specialist in het organiseren van de leukste een ouder vakanties binnen Europa. Voor 2017 is het bij Cirkel Reizen een een ouder vakantie te boeken naar Nederland, België, Kroatië, Frankrijk, Spanje, Frankijk of Oostenrijk.
De eenoudervakantie Oostenrijk betreft een wintersport vakantie maar deze kan je ook als zomer vakantie bestemming boeken.  Als je een 1 ouder wintersport vakantie in Oostenrijk wilt boeken, is het wel een topbestemming.  Je kunt kiezen uit een eenouder wintersport reis naar de mooiste skigebieden van Oostenrijk te weten Saalbach Hinterglemm, Zell am Ziller en Zillertal.
Ideaal als je in januari, februari of maart 2017 met je kids een skivakantie wilt boeken.

Voor wat betreft de 1 ouder zomervakanties 2017, ook voor een eenouder vakantie in Nederland of België kan je bij Cirkel Reizen terecht. Wat dacht je van een 1 ouder vakantie aan het strand??  Bijvoorbeeld in Zeeland of Noord Holland of anders een heerlijke kampeer vakantie in de Belgische Ardennen?
Ook ideaal als je een goedkope vakantie in Nederland of België als single ouder wilt boeken.
Op de website van Cirkel Eenouder vakanties vind je een compleet overzicht van alle mogelijkheden, ook voor een 1 ouder vakantie naar Disney Land in Frankrijk!
Geplaatst door: Webmaster op 08:27
1 reactie
vrijdag 6 januari 2017
single reizen Italië, eenouder vakanties Italië
Tags: eenouder vakanties Italië, single reizen Italië, alleenstaande ouder
Als alleenstaande ouder ben je misschien al op zoek naar een leuke vakantie voor de zomerperiode.  De maanden juni, juli en augustus zijn bijvoorbeeld ideaal voor een single kampeervakantie met kinderen in Italië.
Op deze website vind je een groot aanbod eenouder vakanties. Onder andere naar Italië, Spanje en Frankrijk.

Als je ook zelf, als single zonder kinderen, een weekje of langer op vakantie gaat.  In dit geval zonder kinderen, is het wellicht interessant om eens naar het aanbod single reizen in Italië te kijken.  In het aanbod alleenstaande reizen Italië vind je fantastische reizen en stedentrips.
Wat dacht je van een single stedentrip naar Rome of Milaan of een heerlijke vakantie in Florence??
Je vindt hier de leukste single reizen Italië.
Geplaatst door: Webmaster op 11:49
Geen reacties
zondag 25 december 2016
Vakanties eenoudergezinnen 2017
Tags: eenoudergezin, eenouder vakantie 2017
Heb je een eenoudergezin en wil je voor 2017 een leuke vakantie boeken? Ons aanbod eenoudervakanties 2017 is ni nog ruimer geworden.  Sinds kort kan je nu ook via ons een eenoudervakantie van Dynamic Holland boeken.  Deze enthousiaste reisorganisatie is al vele jaren gespecialiseeerd in dynamische eenouder vakanties, singlereizen en groepsreizen voor jongeren,
Met een enthousiast team, verrassend leuke reizen en vele aanbiedingen de reisorganisatie voor unieke en betaalbare single vakanties. Met vele goedkope single reizen en 1 ouder vakanties. Daarnaast ook een uniek aanbod 1 ouder wintersportvakanties. Je vindt het complete aanbod eenouder vakanties 2017 nu op onze website. Wie nu boekt heeft de grootste keuze, doen dus.
Geplaatst door: Webmaster op 07:29
Geen reacties
maandag 28 november 2016
een ouder vakanties van Marislife
Tags: 1 ouder vakantie, alleenstaande ouders, Europa, Marislife
Marislife is volgens veel alleenstaanden ouders de reisorganisatie met het leukste aanbod een ouder vakanties in Nederland, Ibiza, Griekenland, Spanje, Portugal en ander landen binnen Europa.
Of je nu een 1 ouder vakantie wilt boeken in Amsterdam ( hotel met zwembad ), een strandvakantie van 8 dagen met je kinderen wilt boeken in Turkije of de voorkeur geeft aan heerlijke vakantie in Portugal, Marislife biedt de leukste een ouder vakanties aan binnen Europa.
Ook als je als single ouder een wintersport vakantie wilt boeken in Oostenrijk of een luxe kampeer vakantie in de mei vakantie of herfst vakantie.
Het reisprogramma voor de zomer vakantie 2017 van Marislife is nu beschikbaar.  Ook voor een een ouder vakantie voor de kerstvakantie 2017 of de krokusvakantie.
Hier vind je alle 1 ouder vakanties van Marislife:  
Maris Life
Geplaatst door: Webmaster op 06:56
Geen reacties
vrijdag 7 oktober 2016
Single reizen voor alleenstaande ouders
Tags: single reizen
Als alleenstaande ouder is het mogelijk deel te nemen aan alleenstaande ouder reizen. Dit zijn reizen voor alleenstaande ouders en kinderen. Voor diegenen die af en toe behoefte hebben aan een vakantie zonder kinderen en in contact willen komen met andere alleenstaanden ( singles ), zijn de single reizen ideaal. Single reizen worden het hele jaar door georganiseerd, ook in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan een zeilvakantie met andere singles in Zeeland of op Texel, een wandel single vakantie op de Veluwe of een fietsvakantie in Zuid-Limburg.
Je vindt de leukste single reizen op onze website www.singlereizen-online.nl
Geplaatst door: Webmaster op 08:39
Geen reacties
zondag 2 oktober 2016
Datingsites voor alleenstaande ouders
Tags: een ouder vakanties, mama's, datingsites alleenstaande papa's
Voor single papa's en mama's zijn er specifieke datingsites.
Daar vind je als alleenstaande vader of moeder andere alleenstaande papa's of mama's die op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen of een relatie.
Je ontmoet andere leuke alleenstaande papa's of mama's natuurlijk ook tijdens de een ouder vakanties
Geplaatst door: Webmaster op 13:09
Geen reacties
donderdag 28 juli 2016
De leukste eenoudervakanties
Tags: alleenstaande ouder, blog, eenoudervakantie
Dit is het eerste bericht op de blog van www.een-ouder-vakantie.nk
Via deze blog houden we je op de hoogte over de leukste eenoudervakanties.
Ben jij een single ouder en heb je een leuke eenoudervakantie ervaring die je als alleenstaande ouder met andere single ouders wilt delen. Deze blog biedt de mogelijkheden daarvoor.
Geplaatst door: Webmaster op 14:20
Geen reacties